Activ Mozaic: Atelier și magazin de creatii handmade.
Comutare în navigare
Coșul meu
mobile icon

Blog

 1. Cel mai Frumos Ou de Paste 2018

  Joi, 5 Aprilie, la invitația DGASPC Bacău, avem onoarea de a fi prezenți în Piața Tricolorului în cadrul unui eveniment cu totul special:

  Și în acest an, în perioada premergătoare Sărbatorii Pascale, centrul urbei noastre va îmbrăca straie de sărbătoare și va găzdui cea de-a XI–a ediție a evenimentului „CEL MAI FRUMOS OU DE PAȘTE ” – organizat de Componenta Adulți din cadrul D.G.A.S.P.C. Bacău.

  Evenimentul se va derula în ziua de 5 aprilie, între orele 12.00- 17.00 în “Piațeta Tricolorului” Bacău ( în fața Casei de Cultură ). În cadrul evenimentului se vor desfășura activități interactive, ateliere de maiestrie în arta încondeierii și pictării ouălor, unde cei prezenți vor simți bucuria participării la eveniment, având posibilitatea să picteze 200 ouă cu înalțimea de 10 cm, și figurine din ipsos cu motive pascale.

  De asemeni, între orele 13.00 – 14.00 micuții participanti, sunt provocați să ia parte la un concurs: și anume vor avea ’’misiunea’’ de a căuta ouă/ figurine de ciocolată ascunse cu dibăcie în fîn, astfel încât totul să culmineze cu bucuria si încântarea acestora de a descoperi surprizele dulci.

  Timp de câteva ore, participanții – beneficiarii centrelor din subordinea D.G.A.S.P.C., copii, vârstnici și adulți cu dizabilități, reprezentanți ai ONG-urilor din județul Bacău vă vor prezenta ouă încondeiate, felicitări, ornamente tematice de Paște, suporturi de lumânări, bijuterii și icoane, împărtășindu-vă plăcerea și bucuria de a menține și perpetua specificul tradițional al Sărbătorii Pascale.

  Expoziția cu vânzare își propune să motiveze și să stimuleze creativitatea persoanelor ocrotite în centrele rezidențiale, prin valorizarea produselor activității de terapie ocupatională, precum și pentru a informa, a conștientiza opinia publică și societatea civilă asupra problematicii persoanei cu dizabilități, integrării acesteia în comunitate cât și cooptarea, motivarea pe viitor a comunitatii locale în a se implica, în diverse activități, proiecte de voluntariat referitoare la specificul acestei categorii sociale. Aprecierile primite/feed-back-ul recepționat reprezintă cel mai frumos cadou de Paște pentru toți copiii și persoanele adulte care s-au pregatit, implicat și lucrat cu dragoste și migală pentru organizarea acestei expoziții.

  Va așteptăm alături de noi!

  Continus Reading »
 2. Campanie vânzări Arena Mall  Nu rata ocazia în acest weekend (23-25 Februarie) de a vedea și cumpăra produsele marca Activ Mozaic în cadrul Arena Mall din Bacău pentru susținerea programelor Fundației de Sprijin Comunitar Bacău. Vă așteptăm cu produse din colecții noi și multe modele de mărțișoare. (Doar până duminică seara)

  Continus Reading »
 3. De ce sa alegi Activ Mozaic?

  Voluntari ai atelierului Activ Mozaic

  In primul rand iti urez bun venit pe acest site. Trebuie sa stii inca de la inceput ca Activ Mozaic nu este doar un simplu site de vanzari ci este un proiect destinat strangerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor mai putin norocoase din satele indepartate ale judetului Bacau. Fondurile stranse din donatii sau din vanzarea produselor sunt folosite pentru sustinerea programelor sociale ale Fundației de Sprijin Comunitar Bacău (vezi aici detalii). Pe scurt, FSC Bacău își propune să ofere o viata mai buna semenilor aflati in situatii dificile prin programe de asistență medicală si ingrijire la domiciliu, sprijinirea accesului la educație în rândul copiilor tinerilor și acordarea de diverse ajutoare și servicii sociale.

  Acum sa revenim la atelierul Activ Mozaic. Ceea ce ne recomanda ca fiind o alegere buna este calitatea produselor noastre – fapt ce poate fi confirmat atat de persoanele care cumpara regulat de la noi, cat si de companiile care comanda produse corporate. Atelierul Activ Mozaic se mai face remarcat si prin faptului că aici se realizaza produse handmade personalizate la comandă. Mai mult decât atât, politica atelierului este aceea de a utiliza materiale reciclate – drept pentru care toate produsele sunt unicate.

  Nu în ultimul rând, toate produsele noastre sunt realizate de cei mai talentati voluntari si beneficiari ai organizatiei, copii, tineri si batrani care pun mult suflet si creativitate in realizarea lor. Prin achiziționarea acestor produse le oferi sansa de a-si valorifica munca realizata in cadrul activitatilor de terapie ocupationala si le oferi un stimulent important pentru a-si construi un viitor bazat pe munca si valori sanatoase!.

  Continus Reading »